Friday, 15 November 2013

Updated! | Pangkor and GRADUATION!!!

Assalamualaikum gengzz!

woww....aku rasa ni paling lamaaaaaaaa aku tinggalkan blog ni bersawangg... tgk lah last entry je bulan ogos lepas..dh bape bulan tu x hapdet.. welll...bz nk ber-exam. peminat asyik tanya2 je dib bila nk update bila nk update.. penat tauu i nk balass.. terasa mcm retisss sgt.. *buang muntah* haha..yg penting aku rasa dh mcm x laku je blog sial ni...haha

So...actually sekarang ni pun tgh exam. blom abis lagii.. last paper 2 disember... paper paling laasssst sekali bg segala paper... mampu??! azabb wehh nk tggu...

mmg x laa nk tggu 2 dec tu baru nk update kannn..mmg sedeh tahap dewa dh blog aku ni so aku amik sikiiit je masa nk update... haha.

banyaaaakkk gila citer yg nk diceritakan sebenarnya..tp x de masa nk update. so simpan punye simpan sampai lama-lama aku pun lupaaa! yeaayy :D  mmg banyak gilaa lah. pasal pi pangkor, hari graduasi, hari tu hari ni...banyak sgt.. so nk tgk gmbr2 ke apa pi my fb or tgk kat insta jelah...haaa yg tu aku rajin menghapdet.. hehe

soo..kali ni aku bg sikit2 jelaa gmbr.. aritu, 14-16 September aku ikut trip budak2 bola skola aku gi Pengkorr. haha.. mmg best gila sbb yelaa pegi berseronok dgn kawan2.. btol2 lepas trial plak tu.. mmg lepaskan stress la kann..

so aktiviti2 die first day x de apa sgt, second day kitorg pegi snorkling, jungle tracking n ptg tu ada lawan bola pantai antara group2 la.. *wa x main bola..wa tgk pgng camera, pgng first aid je..huaha* n malam tu ada BBQ n Karaokee.. last day pulak, kitorg dibawa jln2 keliling pulau pangkor ! syokkk bebb.!

owhh..lupe nk bgtw tau.. kem yg kitorg stay tu nama dia kem raudhah ! agak jauh sikit laa dr kwsn pantai..


BBQ!
check out from our room..huhu
credit pix to Adam :D
souvenirssssss
Mini Great Wall Of China..
Galeri Pangkor


Kota Belanda..

hah! I found this store at pangkor! bapaakk la topi2 die!! nk belii but $$$ T-T

masing2 nak berangan retissss... haha
weee!! best memories eveerrr!!

Okay done about Pangkor.

Next, 23 Oktober, Me n my friends we r officially GRADUATE from ARBS! hohoho..

This year punye graduation day mmg special, cuz we are special, so they make it special..haha. tmpt MSU Shah Alam, after majlis graduasi tu, kitorg dibawa jalaaan melawat MSU.. n yg paling best, ktorg berpeluang utk masuk Bilik Mayat, bau die mmg perghh! Then ptg, kitorg dibawa ke Pak Usu Steamboat, location pun kat Shah Alam *cehh.. dh mcm jalan2 cari makan*.. haha apa2 pun, it's the best day ever!

w Ustazah Sharifah Huda


5 Ikhlas <3





Hokaayyyy.... hmm dh tu je kot..nk update buat syarat la katekan. nnti after exam aku update lagi yee.. tu pun kalo rajin..hehe

owhh! btw, sape ada tau ada keje2 kosong partime kee yg best2 share2 sikit ehh..yelaa after spm x kan nk membongak terkangkang kat rumah je kot.. so kalau ada bgtw k.. nk pangkat boss je.. paling hanj pun supervisor..haha jk2 x)

soooo..that's all.. wa nk sambung stidoo.....ehhh studyy. exam blom abis.. banyak lagi paper kena harungi..6 more subjek to go.. wohooo! wish me luck evelibodii... boiiii.... ;)

No comments:

Post a Comment