Saturday, 1 June 2013

ARBS becomes WILD !!!

Halloo Assalamualaikum :D

Hah ! Ni sambungan entry lepass..kan aku nk ckp ape yg jdi kat UTM Jalan Semarak tu kannn..

But before that i wanna say sorry sbb lambat sikit..almaklumlahh.. ni baru balik dr 'suntaned' dekat PUTRAJAYA --' habis jdi arang satu badan aku ikut kem PBSM ni... act xde lah baru sgt...dh seminggu lepas balik dr sana tp x putih2 pon balik..dh mmg asal gelap nk buat canne kann..

Kem 5 hari 4 malam ni mcm NIGHTMAREEE woo...yg best 30% je..lagi 70% tuu..nk sembah bumi aku ddk sana..asyik ingat nk balik je...hmm

Nasib baik hari ketiga kem tu aku dpt kunjungan x terduga dr kawan2 sejati yg lagi baik hati ! hahaha.. happy gila kauu... walaupun kejap je, x de la sampai sejam berjumpa dpt gak lepaskan kerinduan..cyehhh. lepastu  kene berjemur balik tgh padang..aku mmg suke -..-

OKAY! back to story... padaaaa urm 18 Mei 2013, sekumpulan form 5 SMKSA aka ARBS telah menyerang Malaysia-Japan International Institut Of Technology (MJIIT) UTM Jalan Semarak !  ade seminar Bahasa Inggeris derr.. okay not so bad laa seminar tuu...

tapi yg nk diceritakan ni masa nak balik tu...menunggu bas punyelaa lama...driver bas ckp jalan jammed katanya.. okay2.

sooo kitorg pun jadi jakun kejap amik2 gambar...pose sana sini..buat muke tembok.. :D

candidddd!
MJIIT !




Actually mmg banyaaaak lagi gmbr kitorg amik..sbb mmg time haritu aku amik gmbr smpi FULL MEMORY phone aku.. ni baru gmbr2 time selepas seminar...time seminar, mau penuh blog aku ni dgn gambar je...

So lepas amik2 gmbr ni...tetiba terdengar la plak ade org pasang lagu kkoreaa.. lagu yg tgh meletop sekarang ni.. mother father GENTLEMAN ! yeahh.. soo sawan dah mariii....

Aku pon alang2 dh ade bowtie, razeeq keluarkan spec itam die so apalagii..jady PSY laa..


Amacam? PSY x aku..btol2 main gila kat tempat org kann....

Cikgu kitorg ade jugak pandang2 and kitorg ingatkan die nk marah...last2 die plak yg lelebih enjoy tgk video ni..gelak sakan...cehh. kau hado cikgu sepoting mcm kitorg ? xP

Ni baru vid GENTLEMAN.. x masuk lagi HARLEM SHAKE....haaa.. nasib xde kat phone aku..kalau x dh upload abis dahh..haha

Tak kisahlaa dh mmg Seri Ampang penuh budak2 gila..belum lagi kalau aku citer dlm kelas seni aku..yg mana memekik, terjoget, sume adelah kaedahnya..x cukup sipat aku tgk..haihh..

Papepun..this is MEMORIES..bende ni kalau simpan ditunjuk kat anak cucu pon aku rasa cucu ko pun boleh pelikk.. ''eeh atok ke ni??? nenek dulu mcm ni jugak ke??'' mampus ko nk jwb pe..alahaii..

SO thatt's all..tu je nk citer.. nk tunjuk bile seri ampang jdi gila..mcm ni laa jadinya.. Okay2 see you later w new story... Assalamualaikum bubyeee ;)

No comments:

Post a Comment