Saturday, 19 January 2013

SEDEYHHH !

Assalamualaikum n Hallooooww........


Semenjak dua menjak bermenjak menjak ni sejak bukak skola serious x de masa nk goyang kaki... Org lain sabtu ahad cuti aku pergi skola nk siapkan kerja... arini baru dpt rehat.. Urmmm..

Act aku nk share sikit cerita SEDIH aku ni kat korg...huhu

2 minggu lepas aku dpt bad news yg cikgu favourite kesayangan aku tu kena pindah....

TIGA org sekali sederap kene tukarkan skola ke skola lain sbb skola tu x de cikgu.. So yg kena pindah Cikgu suzeniwati, Teacher Zahrati n this my fav teacher, Teacher Cethy... dalam tiga-tiga org tu semua aku rapat tapi yg PALING rapat tch cethy lah...

Okay back 2 story....mule2 bile aku dpt berita tu aku tanya tch cethy tp die kata x confirm lgi sebab die mohon dgn jabatan nk stay skola ni... Tp apekan daya org jabatan tu semua buta huruf x reti baca surat... so die kene jugak pindah skola.. SO SAD !


Nama penuh die Cethy Qasmawanthy bt. Nor Ahad... bg aku die ni bukan setakat cikgu laa kat skola tu..tp die jugak mak aku, kakak aku, bestfriend aku...SETIAP HARI mmg wajib aku pergi tempat meja die n sembang2 dgn die... Kalau die x de je mmg sunyilaa idop aku kat skola tuu..

BUT NOW...

Everything is gone... meja die yang aku selalu lepak2 tu dpt tgk je bile aku lalu dlm bilik guru nanti :( xdpt dah nk singgah2..

Die ni terkenal dgn sifat die yg lemah lembut, sweet, spoting n dlm ramai2 cikgu kat seri ampang, tulisan die lah paling BOOM bg aku! sampai aku mintak die ajar mcm mne nk dpt tulisan mcm die tu... Huhu....... Most of students or cikgu-cikgu kat Seri Ampang mmg baiklah dgn die... sbb apa? sbb die mmg baik... :D

SO semalam...last day die kat seri ampang.. And me like......huhhh... Serious x leh terima kot T-T

Die ade kelas dgn aku semalam...waktu last sekali...mmg aku dh agak x kan belajar lah kann sbb dh last day kann..

then tgh duduk2 sembang2 TIBA2 Afiq dtg dgn bawak kek coklat......n x semena2 budak kelas nyanyikan lagu HAPPY BIRTHDAY....sangat x de kena mengena.. xD


Lepas dah potong kek semua....makan...n photoshoot time !!!





*sign kat kotak n wish for tch......tch bawak balik kotak tuu utk tgkp gmbr...die kata lepas tunjuk kat suami die kotak tu baru die buang.... :/


okay then belah petang tu pulak lepas solat jumaat, aku nk tolong die kemas2 barang n tggu sampai die balik.....

gigih ni sanggup tggu sampai pukul 5 - 6.... yg penting ade aku kesah??






Huhuhu....sedih kannnn... aku rasa nk nangis je time kemas2 kan barang die T-T

time kemas2 tu ade jugak barang2 die nk past kat aku..siap note lagi ....


Banjiiirrrr....... T____T

huhuhu...time die nk balik tuu...budak2 kelas aku x boleh blar escort kereta cikgu.. xD

Aku ade buat video dr time dlm kelas potong kek sampai laa die pergi nmpk kereta jee... mule2 ingat nk upload sini tp aku menghormai permintaan die jgn sebarkan...die kata nk tgk sendiri2 gelak2 x pe lah...hahaha.. hmm okayy :)

Sooooo... I'm so sad right now... serious aku rasa down gilee 2-3 hari ni...

Ni plak yg berita terbaru DUA org ORANG KAWAN YANG AKU RAPAT nk pindah..

Arrggghhhhhhh !!!! tenssssioonn...

dah laa iman n baha semua dh habis skola..

Forever aloneee T-T

hmmm...just one thing aku mintak untuk semua yg dh pergi ni


tolong JANGAN LUPEKAN AKU TAUUUU T-T

I WILL ALWAYS REMEMBER U GUYSSS !

I need tissue right nowww!!!! T_T

So that's all...See u again :'(