Wednesday, 12 December 2012

12/12/12

Assalamualaikum...

Hehe..today is 12/12/12.. nice date kan?? 

Mesti ramai org amik tarikh ni nk bernikah la..nak couple laa..nak jenjalan laaa..nak DATING laa kannn xD

So, ape korg buat?? duduk umah terkakang depan TV sambil makan popcorn perisa khinzir ?? atau mencangkung diatas bumbung umah kak limah sambil tengok AF?? Hmm..kesah korg buat apa pon asalkan korg happy.. kannn..

So untuk tarikh yg cantik nombornya ni x de laa aku nk kangkang depan tv ape semua tu kann.. mule2 dari haritu lagi kawan aku dengan si Hidayati Arman atau lebih dikenali sbg Ida kitorg plan nk hang sama2 dgn kakak angkat die si Zahirah a.k.a Eira tuu..

Tapi semalam aku dh keluar jalan2 dgn Kak Aini, Fauna n Ezat kitorg makan Sushi King kat KLCC.. 

Act aku ni x pernah lahh makan makanan orang jepong nie..so kononnye nak try laa for the FIRST TIME...adooooo.. ada rasa nak muntah lahh jugak tp sedaapp :D cume nasi die tuu aku x makan sgt..cepat muak beb...huhu

Muak2 pon dalam 5 piring jugak aku bedal xD





Total2 semua aku punye masuk air x delaa sampai 20 hengget..17 hengget je x silap akuu.. Aku ingat mahal nk mathii Sushi King nii xD 

So dah makan ape semua kitorg gi karok plak kat Wangsa Walk.. gilaa bebb!!! lepas tensioonnn!! hahaha



Soo balik citer asal...that's why lah aku x nak keluar harini (12.12.12) sbb dah penat n beg duit aku langsing macam hanjenglina jolie...

Tapiii...

Nasib baiklahh si Naquib ni nak belanja aku ! bhahaha..so apa lagi.. x kan nk mengorek......korek apaaaa?? haha..kay forget it.. So aku ON je laaa..

Mule2 fikir kerja kursus aku tu x siap lagi nak siapkan type arini...tp mesti laa x best tarikh yg cantik ni aku dok umah buat kerja kursus je...nothing special..ilekkkk ;p

So pagi2 kul 11 aku keluar umah pergi KLCC dgn Eira..sampai2 jumpa si Naquib n Ida nii..

Mule2 nak tgk cite ape pon kitorg x tahu tauu..last2 time beratur naquib ckp nk tgk citer antu..citer antu pon satu2nya citer antu yg ade time tu citer DRACULA..

So beli jelaa..

dah beli ticket, kitorg gi makan dulu pukul 1.40 masuk wayang..

Masuk2 je citer dah start..tp apekejadaharam laa TGV KLCC ni mesti ade prob..lampu die x mati...dah separuh lebih citer tu jalan baru padam..

Dgn citer humble babi lautnye..haihhh..sume salahkan naquib sbb nk sgt citer antu..bukan seram pon.

Asyik geget geget leher jee.. *biase laa..draculaa..x kan geget bontot kot xD pastu pastu nampak pulak lurah parit segalnya teserlah!!! xD 

Citer 18SG.. kalau aku yg beli tiket mmg dpt laa..org tiket tu pon panggil aku ABANG..heishh..awet tua aku nih..asal org x kenal je panggil aku ABANG -_-'

Pastu dah habis x kan nk balik kot kann?? hehe...SNAP SNAP pix duluuu.. 

Ida habis je balik terus sbb die nk masuk keje..so tinggallah aku, naquib n eira.. *Si coupe Naquieira ni boleh dok main majok2 plak...menyampah aku !! Pastu elok balik...cyehhhh *SweetLahKateKannn :p





Dah habis enjoy2 seronok2 semua..apa lagii..choww lerr...

Mmg best lah arini ! tapii kurengg laa..sbb x ramai..semua dh start kerja..isk isk T_T

Hmmmm..soo kesahh...cuti lama lagi..so nak hang ?? bila2 masaa.. EXCEPT ! Sabtu n Ahad coz org plak kerja xD haha..so tu jee..

Then haaaaa!!! tadi eira ada post gambar aku nan die...siap edit lagi kauu!! nak tengokk??
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.jap2
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.TADAAAAA!! cantik x?? x yah ckp mmg aku cantik ponnn...cantekk ke????



Hahaha..okay tu jee..nnti dtg lagi..maceh membaca...bye2 !! :D



Assalamualaikum.... 


No comments:

Post a Comment