Monday, 18 June 2012

Saket lah Bodooo !!!

Assalamualaikum. Hye !

Aku nk tanye korang, pernah naik ROLLER COASTER x??

Pernah?? bagus (Y).

X pernah?? Pergi segera gegar mane2 tempat yg ade roller coaster ko tunggang bende tu sampai terkencing. selagi x kencing jgn ko turun..biar ko kenal sikit roller coaster tu apa..

Sebenarnye camni...td aku, Iman, Amir, Ali n Danial kitorg pergi Sunway Lagoon...cuti2 malaysia la katekannn..padahal dpt tiket free xD

So bile dh jejakkan kaki kat tempat yg dh berzaman x kunjung tu mmg agak excited la kann.. sampai2 je naik bendalah pusing yg nama Tomahawk tuu..

curlasss ko naik bende nii... nk termuntah aku xD

Bile dh main dh mandi ape sume..last sekali nk naik ROLLER COASTER.. aku x taulah aphal sawannye si iman ni takut gila babi nk naik keretapi kontot tu...x delah seram mane punn..

Dah naik sekali kitorg malas nk turun kitorg nk ride kali kedua plak..kakak yg jaga tmpt tu kasi je kitorg ddk sbb x ramai org..almaklumlah hari isnin..sekolah aku je cuti so x ramai org la... ><

Then bile dh start naik kedua plak..Iman punye sawan makin menjadi2 plak..takot gaban baboon gila..x faham btol..

Sampai je bende tu nk menjunam..aku dh seronok menjerit...sekali ko tau iman buat ape !


Die geget bahu aku !!!!!!



SAKET LA BODOOOOO !


Hilang feel seronok tuu ! then nk menjunam kali kedua plak... DIE GEGET AKU LAGIII !!.. lagi aku ckp saket lagi kuat die geget !!!! bongooo btoll !


Berbekas ko tau x !! kuat gile ko gigit !!

Kalo takot x yah naik yee.. sila naik marry go round yg dh terpacak depan pintu tuu.. sesuai utk ko ! :P


Bukan nk kate ape...kalau lah roller coaster tu extreme gila x pe..ni yg standard budak darjah 1 pon berani lah aku rase...haihhh..

So esok sekolah, rasa malas je nk pegi >< nasib baik RUMAH BENDAHARA menang no 1 hari sukan kelmarin...

Walaupun perbarisan no2 x pelahh.....at least aku boleh feel enjoy waktu tuu ! Mnari K-POP okayyyy....mampu??

Nyonyon pon kalah dgn aku......Masalahnye sape nyonyon tu..?? wujud ke diatas bumi ni..?? sesuka hati aku je bg nama..tesssssssss!

So see u next time ! Majulah roller coaster utk iman !  bleyyy !


*sedikit gambar time hari sukan

Baha from rumah temenggung ! mekap die paling VOGUE ! diorg menang no 1 !  CONGRATS


Me n Kak bedah  
We are the CHAMPION weee are the chaampiooonnn !!

GO BENDAHARA GO !

No comments:

Post a Comment