Wednesday, 12 December 2012

12/12/12

Assalamualaikum...

Hehe..today is 12/12/12.. nice date kan?? 

Mesti ramai org amik tarikh ni nk bernikah la..nak couple laa..nak jenjalan laaa..nak DATING laa kannn xD

So, ape korg buat?? duduk umah terkakang depan TV sambil makan popcorn perisa khinzir ?? atau mencangkung diatas bumbung umah kak limah sambil tengok AF?? Hmm..kesah korg buat apa pon asalkan korg happy.. kannn..

So untuk tarikh yg cantik nombornya ni x de laa aku nk kangkang depan tv ape semua tu kann.. mule2 dari haritu lagi kawan aku dengan si Hidayati Arman atau lebih dikenali sbg Ida kitorg plan nk hang sama2 dgn kakak angkat die si Zahirah a.k.a Eira tuu..

Tapi semalam aku dh keluar jalan2 dgn Kak Aini, Fauna n Ezat kitorg makan Sushi King kat KLCC.. 

Act aku ni x pernah lahh makan makanan orang jepong nie..so kononnye nak try laa for the FIRST TIME...adooooo.. ada rasa nak muntah lahh jugak tp sedaapp :D cume nasi die tuu aku x makan sgt..cepat muak beb...huhu

Muak2 pon dalam 5 piring jugak aku bedal xD





Total2 semua aku punye masuk air x delaa sampai 20 hengget..17 hengget je x silap akuu.. Aku ingat mahal nk mathii Sushi King nii xD 

So dah makan ape semua kitorg gi karok plak kat Wangsa Walk.. gilaa bebb!!! lepas tensioonnn!! hahaha



Soo balik citer asal...that's why lah aku x nak keluar harini (12.12.12) sbb dah penat n beg duit aku langsing macam hanjenglina jolie...

Tapiii...

Nasib baiklahh si Naquib ni nak belanja aku ! bhahaha..so apa lagi.. x kan nk mengorek......korek apaaaa?? haha..kay forget it.. So aku ON je laaa..

Mule2 fikir kerja kursus aku tu x siap lagi nak siapkan type arini...tp mesti laa x best tarikh yg cantik ni aku dok umah buat kerja kursus je...nothing special..ilekkkk ;p

So pagi2 kul 11 aku keluar umah pergi KLCC dgn Eira..sampai2 jumpa si Naquib n Ida nii..

Mule2 nak tgk cite ape pon kitorg x tahu tauu..last2 time beratur naquib ckp nk tgk citer antu..citer antu pon satu2nya citer antu yg ade time tu citer DRACULA..

So beli jelaa..

dah beli ticket, kitorg gi makan dulu pukul 1.40 masuk wayang..

Masuk2 je citer dah start..tp apekejadaharam laa TGV KLCC ni mesti ade prob..lampu die x mati...dah separuh lebih citer tu jalan baru padam..

Dgn citer humble babi lautnye..haihhh..sume salahkan naquib sbb nk sgt citer antu..bukan seram pon.

Asyik geget geget leher jee.. *biase laa..draculaa..x kan geget bontot kot xD pastu pastu nampak pulak lurah parit segalnya teserlah!!! xD 

Citer 18SG.. kalau aku yg beli tiket mmg dpt laa..org tiket tu pon panggil aku ABANG..heishh..awet tua aku nih..asal org x kenal je panggil aku ABANG -_-'

Pastu dah habis x kan nk balik kot kann?? hehe...SNAP SNAP pix duluuu.. 

Ida habis je balik terus sbb die nk masuk keje..so tinggallah aku, naquib n eira.. *Si coupe Naquieira ni boleh dok main majok2 plak...menyampah aku !! Pastu elok balik...cyehhhh *SweetLahKateKannn :p





Dah habis enjoy2 seronok2 semua..apa lagii..choww lerr...

Mmg best lah arini ! tapii kurengg laa..sbb x ramai..semua dh start kerja..isk isk T_T

Hmmmm..soo kesahh...cuti lama lagi..so nak hang ?? bila2 masaa.. EXCEPT ! Sabtu n Ahad coz org plak kerja xD haha..so tu jee..

Then haaaaa!!! tadi eira ada post gambar aku nan die...siap edit lagi kauu!! nak tengokk??
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.jap2
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.TADAAAAA!! cantik x?? x yah ckp mmg aku cantik ponnn...cantekk ke????



Hahaha..okay tu jee..nnti dtg lagi..maceh membaca...bye2 !! :D



Assalamualaikum.... 


Monday, 18 June 2012

Saket lah Bodooo !!!

Assalamualaikum. Hye !

Aku nk tanye korang, pernah naik ROLLER COASTER x??

Pernah?? bagus (Y).

X pernah?? Pergi segera gegar mane2 tempat yg ade roller coaster ko tunggang bende tu sampai terkencing. selagi x kencing jgn ko turun..biar ko kenal sikit roller coaster tu apa..

Sebenarnye camni...td aku, Iman, Amir, Ali n Danial kitorg pergi Sunway Lagoon...cuti2 malaysia la katekannn..padahal dpt tiket free xD

So bile dh jejakkan kaki kat tempat yg dh berzaman x kunjung tu mmg agak excited la kann.. sampai2 je naik bendalah pusing yg nama Tomahawk tuu..

curlasss ko naik bende nii... nk termuntah aku xD

Bile dh main dh mandi ape sume..last sekali nk naik ROLLER COASTER.. aku x taulah aphal sawannye si iman ni takut gila babi nk naik keretapi kontot tu...x delah seram mane punn..

Dah naik sekali kitorg malas nk turun kitorg nk ride kali kedua plak..kakak yg jaga tmpt tu kasi je kitorg ddk sbb x ramai org..almaklumlah hari isnin..sekolah aku je cuti so x ramai org la... ><

Then bile dh start naik kedua plak..Iman punye sawan makin menjadi2 plak..takot gaban baboon gila..x faham btol..

Sampai je bende tu nk menjunam..aku dh seronok menjerit...sekali ko tau iman buat ape !


Die geget bahu aku !!!!!!



SAKET LA BODOOOOO !


Hilang feel seronok tuu ! then nk menjunam kali kedua plak... DIE GEGET AKU LAGIII !!.. lagi aku ckp saket lagi kuat die geget !!!! bongooo btoll !


Berbekas ko tau x !! kuat gile ko gigit !!

Kalo takot x yah naik yee.. sila naik marry go round yg dh terpacak depan pintu tuu.. sesuai utk ko ! :P


Bukan nk kate ape...kalau lah roller coaster tu extreme gila x pe..ni yg standard budak darjah 1 pon berani lah aku rase...haihhh..

So esok sekolah, rasa malas je nk pegi >< nasib baik RUMAH BENDAHARA menang no 1 hari sukan kelmarin...

Walaupun perbarisan no2 x pelahh.....at least aku boleh feel enjoy waktu tuu ! Mnari K-POP okayyyy....mampu??

Nyonyon pon kalah dgn aku......Masalahnye sape nyonyon tu..?? wujud ke diatas bumi ni..?? sesuka hati aku je bg nama..tesssssssss!

So see u next time ! Majulah roller coaster utk iman !  bleyyy !


*sedikit gambar time hari sukan

Baha from rumah temenggung ! mekap die paling VOGUE ! diorg menang no 1 !  CONGRATS


Me n Kak bedah  
We are the CHAMPION weee are the chaampiooonnn !!

GO BENDAHARA GO !

Saturday, 2 June 2012

Sri Raudah Memory :D


Assalamualaikum n Hyee !

OKAY !


Hurmmm.. entry ni agak panjang.. tapi bace jelah dh korg kan suke membace.. bace jelah ape yg aku merepek.. kann.. ;)

...ALKISAH BERMULA...

ABG CHIK : 'Aaaaadik adik abaaaaang'

ADIK-ADIK : 'Yeeee abg chik sayaanng'

Ayat tu still bermain dlm kepala aku.. sbb ape?? haa ni yg aku nk citer ni..


29/5/2012 (Hari Pertama)

Lepas zohor je bas bertolak dr SMK Seri Ampang vroooooooooooooooooom sampai KEM SRI RAUDAH GOMBAK..

Sampai2 tu mcm biase laa. kene beratur... and what so ever sume tuu..

sampai suda di kem raudah  :D
Pastu Abg Jamal oops TUAN Jamal dtg .. dum dam dum dam (music effects xD)

Orangnye dalam lingkungan 30-40, x garang sgt.. die baik, sporting n yg best tu die HITAM sesuai bwk watak utama MIB. haha gurau2..

Die pun brief la itu ini itu ini ,then die nk wat check rokok. die suruh sume orang keluarkan baju... Aku pun dh mcm 'aishhh.. x kan nk keluarkan SEMUA'

Aku pun keluarkan la beg galas aku dulu.. bukak2 je beg.. kelepukk.. jatuh ROTI TELUR aku.. haha.. actually aku goreng roti telur tu pagi2 kat umah nk makan time breakfast, tp x sempat aku simpan la dlm beg. haha .. MALUUUUUUU -_-'

Hamekauu.. bersepah baju, spender , bra segala bagailah kaedahnya
Dah abis check ape semua.. phone n beg duit die bagi cikgu pegang.

Then bahagi2 bilik..Sebelum tu die brief lagi, die ckp sebelum masuk kasut susun , terbalik kann kasut.. sebab apa?? sebab ' karang nanti disebabkan sekor katak , sepuluh katak melompat..' faham2 jelaa yekkk..

Ade satu group tu 20 org.. group bilik aku 11 orang jee.. hewhew.. yg pergi sume 32 je.. 1 tu perempuan kakak form6 pergi sorg2..

Okay sampai2 depan pintu bilik ade 4-5 org dh masuk, aku kat luar tgh bukak kasut..bila lampu bukak je..

tup !

arrrrrrrrrrrrrgghhhhhhhhh.. kataaaaakkkkkkkkkkkk.... kataaaakkkkkkkkkkkkkkk

'disebabkan sekor katak melompat atas katil, sepuluh ekor katak lagi melompat atas lantai' sambil geli2... termasuklah dgn aku2 sekali melompat xD

elok jee die POSE depan katil tu menghadap pintu.. then die lompat2 kepelek entah jatuh kemana.. eeeeiiiii.. amat menjenggggkelkannnn. erghhh

Lepastu kitorg pun pergi kenal2 tempat tu dgn Tuan Jamal td.. pastu lantiklah ketua ape semua bagai.. IMAN Tok Batinnye.. BAHA Ketua Mamam (makan) nyee.. KHAIRUN ketua Keselamatannye

After that kitorg sume pergi solat asar.. then lepas solat muncullah Abg Chik dan kuncu-kuncunya (fasilitator).. haha

Abg Chik
Abg Chik kasi kenal diri .
Khusyuk --'
Time tulaa start die suruh ckp 'Ye abg cik sayaangg' bila masa die akan ckp 'aaadik-adik abaangg' . hehe.. abg chik ni nama sebenar die amar ape ntah . umur 20 an, status = married..

Lepas kenal2, bg kumpulan, then amik abg fasi sorg satu..

Group iman dgn kak aida ;)
Group aku dpt abg yen ;)
*gambar2 group lain x dpt.. dpt dua ni jerkk.. nasib baik aku pnye group ade :D sorry...

Lepas selesai sesi kenal2 tu , kitorg pergi mandi kolam kat belakang dorm. wohooo.. gedebushhhh.. habis lah jawabnye air kolam tu kalau aku terjun.. haha.. kolam die dalam n best lah.. air sungai la katekann ! :D

Lepas mandi , solat maghrib , IMAN kene kasi kuliah maghrib.. ko mampu jadi ustaz part time. Sampai isyak, lepas solat kitorg buat latihan dlm kumpulan (LDK) .. aku x suke sgt LDK ni.. bosann..

lepas LDK, berkumpul, pastu minum malam, then nk pergi melancong dlm hutan (Night Walk).. yeahh.. best tp kecut perut aku lerr... hehe

sekitar pukul 12.00 am , Sebelum night walk, kitorg kene tutup mata.. kfinee.. AMIR depan aku.. tibe2 sebelum jalan die pengsan plakk, budak ni mmg lemah sikit. aku pun kene bukak balik balutan mata tuu then mcm biasa, tugas PBSM bermula (nasib baik die pengsan depan aku, kalau org lain agaknye ko tido jelaa atas jalan tu) .. LEE WEI RONG pon keluar first aid n kene sedarkan die balik..

Iman belakang aku kene jalan dgn Afiq Ismail (belakang sekali dgn cikgu2 n fasi) sbb Afiq ni die adelaa citer tersendiri yg kalau aku cerita lagi panjanglah cerita nii..Halah nk dipendekkan afiq ni pernah histeria kat skola n boleh nmpk 'bende2' ni .

Tibe2 plak afiq ni terbau something yg org lain x bau n muntah..aku, iman, afiq, lee wei rong dgn amir aka la lumer, kitorg yg paling belakang sekali dlm line and kitorg 5 org je yg tgh bukak mata selain fasi dgn cikgu. budak2 lain semua dlm line beratur sambil tutup mata.

Then, perjalanan diteruskan.. pastu Tuan Jamal suruh bukak mata.. so semua bukak laa.. lepas tu kitorg masuk ke hutan.. 32 org budak2 ni termasuk aku masuk hutan dlm barisan ala2 budak2 sekolah rendah nk masuk kelas.. Tak nmpk ape punn sekeliling. gelappp je.

Dah sampai jauh dlm hutan kitorg disuruh DUDUK dlm barisan.. Masih beramai-ramai.



TIBA2 !



Afiq MENJERIT. 'bende' tu masuk dlm badan die.. Aku terkejut gila sbb FIRST TIME dalam hidup aku nmpk terjadi bende tu.. DEPAN MATA plak tu. selalunye tgk SEEKERS je.. Tuan Jamal pun gunekan kelebihan die mcm doktor seekers buang bende tu.

Tgh die nk keluarkan bende tu ade die ckp2 dgn bende tu ' ko nk keluar ke x nak ' n mcm2 laa.. seram mmg seram ! Tanyelah Iman yg pegang kaki Afiq time tu pun aku rase lagi seram.

Si wei rong plak sempat lg keluarkan first aid.. agaknye die x tahu ape2.. aku suruh die simpan balik.. aku tgk muke die rileks je..

Afiq meronta2 , meraung.. pastu bila Tuan Jamal Azan kat telinga afiq, afiq pun meraunglaa mcm2. . Tuan Jamal suruh kitorg yang lain baca je ayat kursi jangan berhenti.

Bila dh selesai, Afiq pun dh tenang, kitorg semua terdiam kejap.. Afiq ckp die rase sakit sgt mcm kene cucuk jarum.. then die mintak torchlight.. bile die suluh kat tangan die.. ade kesan cakar yg panjang kat tgn die.. 

Okayy.. seram sgt.. lepastu tuan jamal kate sambil pandang kat hutan2 tu 'kau jgn kacau budak2 aku, aku x kacau kau, kau jgn kacau aku' tibe2 dh lame2 sikit.. terdengar suara perempuan jerit. mmg CLEAR! aku ingat aku sorg je dgr.. tibe Tuan Jamal kata.. 'die tgh sakit'. Perghhh

Dlm jalan balik, kene jalan dua2 org.. tak pasal2 aku kena jalan dgn si Lee Wei Rong.. errghhh. kenapa diaa???

Dah la tgh seram.. x pelaa.. x kisah..

Tgh2 jalan aku dgr lagi sekali suara bende tu jerit. aku tanye wei rong dia dgr x? die ckp x dgr ape2 pun.. Erkkkk. aku besarkan langkah dan jalaaaaan.... lalala

Dah sampai duduk dgn teacher.. bila dh habis semua jalan balik ramai2 balik ke kem...

pastu semua kene supper (minum je) then masuk tido..

Tido ke?? mmg x laa.. memekaakk je dlm bilik tu..

Sebelah aku AKIM , sebelah die AZRI , Iman, pastu Amir, pastu Afiq . keadaan Afiq dh okay sikit dah...

Time tu dh pukul 2 lebih.. huhh.. penaaat.. mata mcm nk tutup tp x boleh.. bisiiing je bilik tuu..HAVOC! tergelak lah hape laa.. mcm2..

Pastu kene jaga malam plak..jadi pak guard gituu..  tgh2 jaga dgn group aku, bukan jaga pun, lepak2 je dgn Tuan Jamal.. tibe2 anjing menyalak..

Tuan Jamal tanye.. rase2 die nmpk ape?

Dengan pantas kitorg jwbla HANTU.. *dah tu je jawapan dalam kepala.

pastu die ckp  ' Salah, die nmpk Babi. ' pastu die suluh.. elok jeee. straight nmpk BABI PINK .. Oing2..

Babi tu pun larii.. ehh x lari, jln melenggang jee.. die main2 dekat celah2 pokok.. bila Tuan Jamal nk baling batu jee.. die lari.. haha.. tergelak  plak nmpk babi tuu.. besar jugakla ala2 saiz Iman ! :P xD haha gurau2..

Tgk jam dh nk pukul 5. aku tido kurang 20 minit.. mmg x rase tidorlah.. 5.30 kene bangun, solat subuh..

Ni part yg x best.. Boleh plak tgh nk pergi bilik air aku JATUH TERLENTANG..!! selipar dah hauss lerrr.. duhhhh

Jatuh peranakan...kejadian ini turut disaksikan oleh beberapa budak. adududu

30/5/2012 ( Hari Kedua)

Lepas solat subuh, iman kasi kuliah lagi.. terpakselah dgr.. lepastu lepak2 jap kat dewan tu then senamrobik..

Hari kedua ni sepatutnye Jungle Tracking tp Hujaan so x bnyk aktiviti laa.. buat LDK dgn praktis utk malam kebudayaan jee. erghh. bosann.. pastu main2 mcm SUPER SPONTAN je..

anak DDD
Group iman kecik2 boleh laa... 
candid. Ntah mengapa begini rupanya

Lepas minum petang, kitorg main2 tepung dgn belon.. main bom2.. German bom lah, Paris bom lahh, ape bom lah..

aku tgk kakak2 dgn abg2 fasi ni plak yg OOoovverr...oppss

German Bom !
BOMMMM ! x cukup putih.. hamek lagi putih ! x kenal?? ni la AKIM ! :P
Tibe2 nmpk kelibat TN. HAJI AZUAR dtg.. ye yeyaayy.. Abg Haji dtg.. ehhh..

Lepas main game tu.. kitorg nak mandi sungai.. lepastu Tn Haji panggil aku die suruh ambik aiskrim dekat pak cik aiskrim motor tuu.. Aku pun dgn segan silu ikut jelaa. hamekkk kauu.. satu motor rupanya die borong.. bg kat kengkawan yg lainn.. yeyeayy.. Dasar mcm budak2 tadika xD

pastu apalagi, redah sungaii.. !

gedebushhh...


Abg Nas, Abg Chik, Abg Yen bantai mkn eskrem :)
Mandiii !!
Gambar dr Tn Haji Punye BB *gambar curi xD* ampun tn hajii..
Malam tu lepas solat isyak, malam kebudayaan.. semua feeling jadi Aaron Aziz.. mampu.
TUAN JAMAL oooverrr... Afiq (baju biru) Posing Malatooopp

Lepas Malam Kebudayaan.. tangkap leleh plakk.. Insaf jap.. Abg Chik buat ceramah2 pasal ibu, ayah, cikgu, kawan2.. huhu.. time bermaafan yg x tahan tu.. haha typical laa kem kem motivasi ada benda mcm ni

Then, BBQ TIMEEE ! Cikgu kitorg buat ! Cikgu Halim, Cikgu Wan Muslim pun adee.. jgn tokojut !  mmg malas nk makan sebenarnye sbb x laparr.. Tapi dh dipaksa nk wat mcm mna.. Nasi Goreng, Sosej, dan Ayam Seketul sudah selamat sampai dlm perutku..

Malam tu dpt tido lama sikit.. tp still kene jaga jugakk. pastu tgh2 tido sedap Hujaaaann..

Sepatutnye kene bangun pukul 4.30 sbb Abg Chik kate nk buat QIAMULLAIL. KATANNYE lah kannn QIAMULLAIL..

bangun2 suda pukul 5.30 ! abg chik kate x pe.. die bg rehat.. lepas solat subuh tidur balik.. agaknye die pun penat :p

31/5/2012 (Hari Ketiga)

Lepas breakfast, do some little exercise, pergi Jungle Tracking.. Kitorg kene combine dgn SMK Sungai Buloh.. Heishh.. x suke x suke.. sbb x kenal :p

Kat sini Abg Chik tukar.. dari 'Ye Abg Chik Sayaangg' kpd 'Yee Abg Chik Handsomee'

Gelimaattt..

Jungle tracking pastu mandi sungai, pastu blaja cara masak dlm hutan. Kira mcm Man vs Wild la ni xD

Time dlm perjalanan nak balik, kitorg boleh plak sesat jalan. Dh la nk kene balik umah.. Sampai2 Kem pukul 4 nk pukul 5 dh.. makan, mandi kolam, solat asar.. then penutup..

Senyum ckit ! ^^v

Cikgu kitorg kate risau sbb lame sgt sampai 6 JAM dlm hutan.. sepatutnye kene 3 Jam Setengah paling lama.. Die baru nk call JPAM tp ade org bgtw kitorg dh otw balik..

Dah pukul 6 , Hujan lebat.. kitorg Stuck dekat kem lagi.. Bas problem.. die x nak dtg selagi cikgu x tambah duit sbb die dh dtg pukul 12.30 td pastu dia balik sbb lambat sgt..

So.. kitorg bermaghrib laa kat situ..

Lepas solat, bas sampai, terus naik bas.. sampai skola dlm pukul 9 lebih. Hujan lebat.. aku dgn iman dgn amir tggu teman si akim.. sbb kitorg balik same2.. kang kesian akim tinggal sorg kat skola..

Lepas akim balik, cikgu pun balik, kitorg pun balik, melatak McD Ampang Point dulu. dh pukul 10 baru gerak balik umah...



...The End...



Panjang x panjang x.. kesah ape.. yg penting semua memori ni aku simpan dlm hati sampai bila2 !!!



I will miss SRI RAUDAH forever !

Aku insaf noks lepas kene rasuk.. tobaaat daahhh - afiq xD




Bubyeee !! See you again

Monday, 2 April 2012

Kawad Oh Kawad !

Assalam !! Hello this Glodib ! Is you okay?? Is you?? Good cuz i want to know :3


Pergghh ! Start dr dua minggu lepas, sampailah ke harini (2 april 2012) aku x berhenti-henti jemur tgh panas!

Kenapa?? ade pertandingan kawad ler.. mule2 peringkat sekolah, alhamdulillah dapat no. 1.. aku masuk PBSM. bukan Persatuan Britney Spears Malaysia yee, tp Persatuan Bulan Sabit Meroon. xD haha gurau2. Merah !

Hurm... mmg x sangka sgt aku boleh dpt no 1 aritu. Mne x nyee. last berkawad waktu aku form1 masuk KRS.
Tp sekarang aku dh murtad dgn KRS masuk PBSM ! wahaha!! boleh pulakk kann..  tetiba rase pulak nk try berkawad balik.. urmm.. agak kekok sikit laa. dh la first time masuk PBSM. form 4 plak tu ! haha x_x

tp alhamdulillah . dgn berkat usaha aku dgn kengkawan yg lain. dpt la no 1 ! mmg x sangke n happy gila vavi hari ittew. haha !

Bila dh menang ape lagi ! kalau boleh satu sekolah nk posing ! HAHAHA






jangan terkejut ! kereta cikgu2 pun jadi !! haha !

Kereta Tch FY.
Kereta Tch Katesss
kereta Principal ! 1111
kereta pk1, tn haji !
TEAM !
With Principal , Datin Nor Azizah ! Peace Yaw !
Our PK1, Tn Haji Azuar !
With PBSM Teacher, Tch FY n Cikgu Helmi
My Partner, Baha 
Me n Captain Iman <3
Adib , Baha n Amerul 

Keesokannya pulak. Cikgu panggil balik aku n several kawan2 aku masuk kawad peringkat zon.. mulanya aku mcm x nak sbb dh penat n x nak bertindih jadual dgn nasyid.

Tp bila ingatkan markah koko tu yg aku nk masuk tu. haha ! Tamak haloba sgt monyet ni !

Kitorg cuma ada 4 hari utk sampai tarikh pertandingan peringkat zon, cikgu amik sikit2 budak KRS, Pengakap, PBSM, Kadet Polis bergabung bawak satu team PENGAKAP. so sarung pengakap la aku ni ! HOHO.. dh lame x pakai since aku drjah 6, sekarang aku pakai balik baju pengakap ni...

So, 2 hari berlatih basic, 2 hari berlatih sekali dgn formasi.. mmg memenatkan ! sbb non-stop x de cuti ! dr pagi sampai ke petang.. fuuhh ! habis muka aku jadi mutusamii mariii !! xD

Kesimpulannye, skola kitorg menang tmpt KEDUA.. Mmg target aku laa..sbb kalau ketiga mcm loser sgt , kalau pertama malas nk pergi peringkat negeri sbb nasyid dh nak dekat.. hoho ! Alhamdulillah :)

so, apa lagi ! POSE TIME !! HAHA




Kawan lama tetiba muncul ! Pipah ! rindu kao !


Ok tu je tok arini.. tggu entry lain kali plak yee.. aku nk pegi jumpe tok degawan nk betulkan susuk aku yg dh terkeluar ni. itam muka. haha xD bubyee..